MEGOSZTOM

Történetek Angliából a Partium Házban

A debreceni Partium Házban mutatjuk be a Holnap Könyvek újdonságát, D. Mészáros Elek riportkötetét november 16-án, kedden 17 órától.

Albion fóliasátrai alatt címmel jelent meg Nagyváradon a Holnap Könyvek gondozásában D. Mészáros Elek érmelléki újságíró riportfűzért kínáló könyve. A Brexit előtti hónapokban fóliasátrakban és lakókonténerekben együtt megélt idő lenyomatait őrizte meg az érzékeny riporteritekintet, miközben a mezőgazdasági munkában átélt saját élményei mellett kibontakoznak a vendégmunkáslétre kényszerült férfiak és nők sorsdrámái, illetve maga a brit valóság, kelet-közép-európai szemszögből. A szerző újságíró, szerkesztő, az Ady Endre Sajtókollégium végzettje, 2002 óta számos lap munkatársa, szerkesztője.

A mű debreceni bemutatóját november 16-án, kedden 17 órától tartják a Partium Házban (Burgundia utca 3 A.) A könyvet Szűcs László szerkesztő méltatja, a műből a szerző olvas fel részleteket, majd a találkozó végén dedikál. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

Admin Ujvarad