MEGOSZTOM

Emberi történetek Angliából – D. Mészáros Elek kötetbemutatója

A nagyváradi Bunyitay Vince könyvtárban mutatjuk be a Holnap Könyvek újdonságát, D. Mészáros Elek riportkötetét december 14-én, kedden 18 órától.

Albion fóliasátrai alatt címmel jelent meg a Holnap Könyvek gondozásában D. Mészáros Elek érmelléki újságíró riportfüzért kínáló könyve. A Brexit előtti hónapokban fóliasátrakban és lakókonténerekben kelet-közép-európai munkavállalókkal együtt megélt idő lenyomatait őrizte meg az érzékeny riporteri tekintet, miközben a mezőgazdasági munka során tapasztalt saját élményei mellett kibontakoznak a vendégmunkás létre kényszerült férfiak és nők sorsdrámái, illetve maga a brit valóság, kelet-közép-európai szemszögből. A szerző újságíró, szerkesztő, az Ady Endre Sajtókollégium végzettje, 2002 óta számos lap munkatársa, szerkesztője. A könyvet Szűcs László szerkesztő méltatja, a műből a szerző olvas fel részleteket, majd a találkozó végén dedikál.

A résztvevők között a Holnap Kulturális Egyesület ajándék könyvcsomagot sorsol ki. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény támogatója a nagyváradi Mecénás Alapítvány és a Bethlen Gábor Alap.

Szűcs László